Botticelli

Project Details / Design brief

Our clients wanted an earthy, natural, unique bathroom for the whole family to enjoy.

We removed the dividing walls between the toilet, bathroom and hallway to create one large luxurious retreat.

Project Challenges

Access to the site was difficult at the Botticelli job. It was unusual to find concrete on a 2nd story which had to be drilled into to complete the plumb in the completely reconfigured bathroom layout.

We think the trouble was well worth the effort – it is a fantastic space!

Customer Testimonial

BrisWest Renovations did an amazing job on our 1970’s bathroom makeover! Pete and his fantastic tradesmen transformed our small main bath/toilet into a beautiful big open space. Pete has the attention for detail that goes well and truly past expectations … I think he needs to be renamed Pete the Perfectionist! We are really happy with the outcome and there were no surprises along the way that were not discussed from the onset – only problem now is that I don’t use our ensuite any more as the main bathroom is too beautiful not to shower and bath in everyday! Thanks ! – J. Albert

Renovation Type

Complete bathroom - Neutral yet bold with warm wood touches

Location

Fig Tree Pocket, Brisbane

Designer

Pete Evans, BrisWest & Rebecca Low, Little Shop of Colours